U woont in Duitsland

U woont in Duitsland en u wilt aankopen of herfinancieren (oversluiten hypotheek), ook hier bieden wij gedegen oplossingen waardoor u maandelijks veel geld kunt besparen.

Wij onderscheiden hier twee categorieën:

  • Hypotheek oversluiten: U heeft reeds een bestaande hypotheek bij een Duitse of Nederlandse bank en u wilt de mogelijkheden bekijken om uw hypotheek over te sluiten. De navolgende redenen kunnen ten grondslag liggen; Lagere maandlasten, een langere looptijd ( maximaal 40 jaar ), extra financiële ruimte voor verbeteringen aan de woning, samen brengen van diverse schulden - kredieten, enz…! U dient echter rekening te houden met extra notariskosten en een eventuele boeterente. Echter is er op 14 november 2004 een uitspraak gedaan door het Bundesgerichtshof, wat er op neer komt dat de boeterente niet klakkeloos geaccepteerd hoeft te worden. Een Duitse bank moet aannemelijk maken wat hun verlies hierin is. Vaak wordt de zogeheten ‘Vorfälligkeitsentschädigung’ uit de duim gezogen. De notariskosten bedragen ongeveer 1,5%. Of het nu lagere maandlasten zijn of centralisatie, wij maken met u een vrijblijvende afspraak en bekijken samen met u de mogelijkheden om uw bestaande hypotheek over te sluiten. 
     
  • Aankoop woning: U zit momenteel in een huurwoning en denkt erover een onroerend goed aan te schaffen in Duitsland, of u heeft uw huidige woning verkocht en wenst nieuw te kopen of te bouwen. Geheel afgestemd op uw behoeften kunnen wij u een passend, op maat gemaakt, voorstel uitwerken. Tevens begeleiden wij u geheel in het aankoopproces alsmede het gehele verzekeringspakket. Van Aankoop tot Ziektekostenverzekering ! Laat u zich door "de Duitsland Hypotheek specialist" bijstaan in een van de grootste uitgaven in uw leven. Klik op onze button 'Aankoopbegeleiding' voor gedetailleerde informatie.

Vult u ons afspraakformulier in en een adviseur neemt binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.